طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته
عناوین طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته :
- استفاده از پوسته سویا را در تغذیه دام های پرواری (گوسفند)
- استفاده ازروغن ماهی کیلکا را در تغذیه مرغ تخمگذار و اثر آن بر کم و کیف تخم مرغ
- استفاده ازپودر ماهی (کیلکا) در تغذیه مرغ گوشتی و اثر آن بر تولید و تعیین میزان انرژی متابولیسمی
- استفاده از کود مرغی خشک شده در تغذیه دامهای پرواری (گوسفند)
- استفاده ازپوسته تخم پنبه عمل آوری شده با اوره در تغذیه گوسفند پرواری وگاو های شیری
- استفاده از تفاله مرکبات درتغذیه دامهای پرواری (گوسفند)
- استفاده از تفاله گوجه فرنگی درتغذیه دامهای پرواری (گوسفند)
- استفاده ازکاه کلزا عمل آوری شده با اوره ،آهک و ملاس در تغذیه دام های پرواری (گوسفند)
- بررس امکان سیلو کردن کود مرغ تخمگذار
- بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی
- بررسی امکان سیلو کردن شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد
- تعيين ارزش غذايي بقایای کنجد در تغذیه دام
- اندازه گيري انرژي متابوليسمي سبوس برنج و استفاده از آن در جيره مرغان تخمگذار تجارتي.
- بررسی اثر افزودنی های جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
- تعيين ارزش غذايي گونه مرتعي علف پشمکی ) (Bromus tomentellus در مناطق ییلاقی استان مازندران
- بررسی مطالعه كيفيت علوفه تريتيكاله سيلو شده با ملاس و تعيين مصرف اختياري و قابليت هضم آن در گوسفند
- تعيين ارزش غذايي گونه مرتعي علف بره) (Festuca ovinaدر مناطق ییلاقی استان مازندران
- بررسي وضعيت گله داري در استان مازندران
- بررسي وضعيت پرورش طيور و ماكيان در استان مازندران
- بررسی عملکرد مرغان بومی اصلاح شده در مازندران
- بررسي وضعيت موجود پروار بندي گوسفند در مازندران
- بررسي ميزان زنده ماندن و ارزيابي عملكرد مرغان بومي در مناطق روستايي مازندران
- بررسي امكان بهبود وضعيت تغذيه در واحدهاي پرواربندي استان مازندران
- بررسي وضعيت فعلي توده هاي گاوهاي بومي استان مازندران
- بررسي اثر سن و جنس بره هاي زل مازندران بر توان پرواري و خصوصيات رشد
- بررسی شاخص های تولید مثلی در گاوداری های صنعتعی استان مازندران
- بررسي تاثير گرده افشاني زنبور عسل در افزايش توليد و كيفيت محصول كنجد
- بررسي نقش زنبور عسل در افزايش توليد و كيفيت پرتقال
- بررسي نقش زنبور عسل و ساير حشرات گرده افشان در افزايش توليد و بهبودكيفيت محصول نارنگي
- بررسي تاثير گرده افشاني زنبور عسل در افزايش توليد و كيفيت محصول کیوی
- شناسايي و مطالعه دوره گلدهي و جذابيت گياهان مورد استفاده زنبور عسل درحوزه آبخيز نوررود استان مازندران
- شناسايي و مطالعه دوره گلدهي و جذابيت گياهان مورد استفاده زنبور عسل درحوزه سرخ آباد سوادکوه استان مازندران
- شناسايي و مطالعه دوره گلدهي و جذابيت گياهان مورد استفاده زنبور عسل درحوزه هزار جریب نکاء استان مازندران
- مقايسه آزمايشگاهي اثر تغذيه اي سويا و كلزا بر روي جمعيت و عملكرد زنبور عسل