طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته

عناوین طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته :

  1. استفاده از پوسته سویا را در تغذیه دام های پرواری (گوسفند)
  2. استفاده ازروغن ماهی کیلکا را در تغذیه مرغ تخمگذار و اثر آن بر کم و کیف تخم مرغ
  3. استفاده ازپودر ماهی (کیلکا) در تغذیه مرغ گوشتی و اثر آن بر تولید و تعیین میزان انرژی متابولیسمی
  4. استفاده از کود مرغی خشک شده در تغذیه دامهای پرواری (گوسفند)
  5. استفاده ازپوسته تخم پنبه عمل آوری شده با اوره در تغذیه گوسفند پرواری وگاو های شیری
  6. استفاده از تفاله مرکبات درتغذیه دامهای پرواری (گوسفند)
  7. استفاده از تفاله گوجه فرنگی درتغذیه دامهای پرواری (گوسفند)
  8. استفاده ازکاه کلزا عمل آوری شده با اوره ،آهک و ملاس در تغذیه دام های پرواری (گوسفند)
  9. بررس امکان سیلو کردن کود مرغ تخمگذار
  10. بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی
  11. بررسی امکان سیلو کردن شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد
  12. تعيين ارزش غذايي بقایای کنجد در تغذیه دام
  13. اندازه گيري انرژي متابوليسمي سبوس برنج و استفاده از آن در جيره مرغان تخمگذار تجارتي.
  14. بررسی اثر افزودنی های جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
  15. تعيين ارزش غذايي گونه مرتعي علف پشمکی ) (Bromus tomentellus در مناطق ییلاقی استان مازندران 
  16. بررسی مطالعه كيفيت علوفه تريتيكاله سيلو شده با ملاس و تعيين مصرف اختياري و قابليت هضم آن در گوسفند
  17. تعيين ارزش غذايي گونه مرتعي علف بره)   (Festuca ovinaدر مناطق ییلاقی  استان مازندران 
  18. بررسي وضعيت گله داري در استان مازندران
  19. بررسي وضعيت پرورش طيور و ماكيان در استان مازندران
  20. بررسی عملکرد مرغان بومی اصلاح شده در مازندران
  21. بررسي وضعيت موجود پروار بندي گوسفند در مازندران
  22. بررسي ميزان زنده ماندن و ارزيابي عملكرد مرغان بومي در مناطق روستايي مازندران
  23. بررسي امكان بهبود وضعيت تغذيه در واحدهاي پرواربندي استان مازندران
  24. بررسي وضعيت فعلي توده هاي گاوهاي بومي استان مازندران
  25. بررسي اثر سن و جنس بره هاي زل مازندران بر توان پرواري و خصوصيات رشد
  26. بررسی شاخص های تولید مثلی در گاوداری های صنعتعی استان مازندران
  27. بررسي تاثير گرده افشاني  زنبور عسل در افزايش توليد و كيفيت محصول كنجد
  28. بررسي نقش زنبور عسل در افزايش توليد و كيفيت پرتقال
  29. بررسي نقش زنبور عسل و ساير حشرات گرده افشان در افزايش توليد و بهبودكيفيت محصول نارنگي
  30. بررسي تاثير گرده افشاني  زنبور عسل در افزايش توليد و كيفيت محصول کیوی
  31. شناسايي و مطالعه دوره گلدهي و جذابيت گياهان مورد استفاده زنبور عسل درحوزه  آبخيز نوررود استان مازندران
  32. شناسايي و مطالعه دوره گلدهي و جذابيت گياهان مورد استفاده زنبور عسل درحوزه  سرخ آباد سوادکوه استان مازندران
  33. شناسايي و مطالعه دوره گلدهي و جذابيت گياهان مورد استفاده زنبور عسل درحوزه  هزار جریب نکاء استان مازندران
  34. مقايسه آزمايشگاهي اثر تغذيه اي سويا و كلزا بر روي جمعيت و عملكرد زنبور عسل

 


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0